Понеделник, 26 Февруари 2024

Славея Сиракова завладява с красотата си

Печат Е-мейл
23 Октомври 2009
Славея СираковаДъщерята на Илияна Раева и Наско Сираков - Славея Сиракова, е на път да покори Европа със своята красота. Чаровната брюнетка засне впечатляваща фотосесия специално за гръцкия фотограф Тамос Вервенйотис, който намира и лансира обещаващи модели от цяла Европа чрез собствения си сайт. Изумителните кадри са направени в испанския град Барселона.
Известният фотограф станал пряк свидетел на фотосесията на Славея за най-големия български онлайн магазин - fast.bg, който предлага над 10 000 артикула. Както е известно, дъщерята на Наско и Илияна е ракламно лице и наскоро направи втората си фотосесия за набиращата все по-голяма популярност компания, като тя е с основна заслуга за нейното израстване. Затова от fast.bg са изключително доволни от сътрудничеството си със Славея и намерението им е да продължат съвместната си дейност.
Вервенйотис останал изумен от красотата и присъствието на очарователната брюнетка и веднага я поканил да позира специално пред негововия обектив.
До това обаче не се свеждат изявите на младата дама. Наскоро Славея снима два документални филма в испанската столица Мадрид.
Припомняме, че наскоро Славея призна, че си е сложила силикон, но не е питала звездните си родители, а просто ги е уведомила.
“Сложих си силикон и много харесвам новата си придобивка. Не съм питала родителите ми, а само ги запознах с решението си. Не е много - по 295 кубика на всяка гърда”, заяви преди известно време Славея.
Прочита: 5482

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ звезди на българската мода

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.