Вторник, 18 Юни 2024

Моделката Аделина Цветкова: От „Плейбой“ ме измамиха

Печат Е-мейл
15 Ноември 2011

Аделина ЦветковаПрофесионалната моделна Аделина Цветкова изплака от непрофесионалното отношение на българското издание на сп. "Плейбой".

 

Красавицата вече снима основно за чужбина заради горчивия си опит като фотомодел у нас. „Случвало ми се е да ме лъжат и за хонорари, и за снимки, затова вече не снимам тук. В чужбина нямам никакви проблеми нито със снимки, нито с хонорари, с абсолютно нищо.

В България, първо, определено не плащат достатъчно на моделите. Преди години съм снимала и за някакви смешни пари, дори повечето ми фотосесии . съм ги правила напълно безплатно, фотографите тук са свикнали момичетата да позират, без да им плащат...

Например снимах корица за "Плейбой" и освен че не ми платиха хонорар, въобще не пуснаха снимките. Оправданието им беше, че „корицата е много празна, интериорът не бил добър". Въпреки това ми се обадиха един ден, за да ме попитат дали може да пуснат снимките, без да ми дават хонорар. Просто им харесва да не плащат. Те имат много дългове", разкрива Аделина Цветкова.

източник: Шоу

Прочита: 4901

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ звезди на българската мода

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.