Събота, 27 Юли 2024

Гери Аролска гола във водата

Печат Е-мейл
22 Юни 2011

Гери АролскаОт седмия брой на Mr. BiG палаво наднича "лудата" Гери Аролска, която със сигурност ще накара господата да се размечтаят час по-скоро да се озоват на морския бряг.

 

Съвсем лятната фотосесия показва голата Гери как се препича на слънце и охлажда страстите в морето. Преди две години Аролска усилено беше спрягана за гадже на футболиста Атанас Курдов, после я свързаха с италианец, с когото се загаджили на нашето Черноморие.

Тя е модел и носителка на две красноречиви титли - "Мис Бикини" и "Кралица на красотата". Всъщност Гери е по-известна с това, че участва в клипове на различни изпълнители и е любимка на Устата - появява се в 5 различни видеа към негови песни.Освен това няколко пъти е позирала както майка я е родила на корицата на мъжки списания.

Предизвикателната блондинка се превърна в любовница на фолкпевицата Андреа в един от клиповете й, снимала се е и в новото видео на Аксиния, припомнят от Blife.

Прочита: 3994

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ звезди на българската мода

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.