Понеделник, 26 Февруари 2024

Александър Бередин: Съжалявам, че отвлякох Антония

Печат Е-мейл
20 Септември 2011

Антония Петрова и Александър БерединБизнесменът Александър Бередин изповяда, че съжалява, че е отвлякъл Мис България 2009 Антония Петрова. Близки до обкръжението на перничанката издават, че руснакът продължава да прави опити да си върне Тоца, но тя е взела категорично решение да не се връща при него.

Александър все още обичал Антония и много съжалявал за екшъна, с който вдигна полицията на крака. Той търсел контакт с Мис Крокодил, която в момента работи като юрисконсулт, и се надявал двамата да останат поне приятели. Блондинката обаче отхвърляиш предложенията му да се виждат.

Петрова отказва да коментира повече отношенията с бившия си, но отрече да е била с него на почивка в Гърция, както се говореше пред последните няколко седмици. Тези дни тя публикува във фейсбука си снимки от последните си ваканции в Гърция и Турция, на които е соло.

източник: Шоу

Прочита: 6081

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.