Понеделник, 04 Декември 2023

Златка Райкова с нов нос

Печат Е-мейл
12 Септември 2011

Златка РайковаЯвно раздялата на Златка Райкова с гаджето й Павел е довело до решението й да си промени и визията. Само преди броени дни нереализиралата се като сватбен агент мацка се подложила на пластична операция на носа, довериха запознати пред списание "Story".

От лятото Златка Райкова вече не е обвързана с бизнесмена Павел, който навремето изостави бременната си приятелка, заради русата изкусителка.

Златка не криеше, че е много щастлива с новия си любим и обясняваше навсякъде, че това е мъжът на живота й.

Явно обаче любовта им успя да просъществува едва две години и двамата вече са поели по различни пътища в живота си. Въпреки че според близки до Златка Райкова тя трудно е преживяла раздялата си с Павел, тя не спираше да купонясва из най-тузарските заведения в Слънчев бряг.

Прочита: 7534

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.