Понеделник, 30 Януари 2023

Sexy Volley, или двойничката на Яна Маринова - Диана Малинова

Печат Е-мейл
04 Февруари 2011

Д. Малинова и Я. МариноваНапоследък все повече се говори колко много спортът вреди на жените и ги превръща в тренирани като роботи машини и типичната женска красота е на изчезване. За някои спортове това може и да е така, но във волейбола поне засега няма голяма опасност дамите да не изглеждат красиви и прекрасни. Българските волейболистки също не правят изключение.

На наскоро завършилата Купа на България по волейбол за жени една дама трогна всички в зала "Христо Ботев" и тя бе единодушно избрана за "Мис Купа на България" - Диана Малинова, от финалиста "Марица" (Пловдив).

Оприличаваната като двойничка на актрисата Яна Маринова от "Стъклен дом" Диана съвсем нагледно показа какво е Sexy Volley и колко много почва има той у нас...

Прочита: 6563

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.