Петък, 09 Юни 2023

Стефка зачева ин витро

Печат Е-мейл
04 Юни 2010

Стефка КостадиноваОлимпийската шампионка иска да е майка на 45

Стефка Костадинова твърдо е решена да роди дете и от втория си съпруг - бизнесменът Николай Попвасилев. Двамата правят опит за свое потомство от няколко години, но така и не стигат до конкретен резултат. Скачачката на висок скок вече е на 45 години, но лекарите й дават шанс за здраво бебе.

„Стефка вече има един неуспешен опит за ин витро, но това не я карало да се откаже. Решила да направи щастлив Николай. И ще го стори. Просто й трябват малко късмет и спокойствие. За съжаление работата й е доста натоварваща. Често се изнервя и няма време за почивка. Но от две години се е взела сериозно с проблема за създаването на потомство. Дори посети няколко известни гинеколози. Резултатите са обнадеждаващи", разказват близки на славната олимпийска шампионка. В момента Костадинова усилено гълта хапчета, които да засилят хормоните й. Същевременно спазва и диета, за да не би от лекарствата бързо да натрупа нежелани килограми. Наскоро Стефка бе засечена да излиза от кабинета на известен АГ професор. Видимо в добро настроение, тя се качи в джипа си „Нисан" и отпраши в неизвестна посока.

източник: Уикенд

Прочита: 4586

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.