Събота, 27 Юли 2024

Убиецът Стависки влиза в лудница

Печат Е-мейл
31 Май 2010

Максим СтавискиШампионът-убиец Максим Стависки влиза в психиатрията. Това се разбра от негови приближени в България, пожелали гарантирана анонимност. По думите им, от месеци насам руснакът не бил на себе си и се държал като луд.


Забравял името си, унасял се, не помнел физиономии, започнал да халюцинира.


В началото силните медикаменти успявали да стабилизрат състоянието му, но в последно време и техният ефект е отслабнал.


Ето защо по препоръка на лекуващите го лекари т ой бил приет в психодиспансер в Москрва, където да му бъде приложена специална серия от лечения.


Прогнозите са обещаващи, но било нужно време.


Случилото се с него в България покрай трагедията със зверската му катастрофа (при която загина едно момче, а едно момиче (Мануела Горсова) продължава да се бори за живота си), е главната причина за това му състояние.


Вижда се, че съдбата забавя, но не забравя...


Редно е за това да помислят и представителите на съдебната система, които не само че не хвърлиха в затова един доказан убиец, но и му дадоха шанс да започне нов живот...

източник: Папарак

Прочита: 4342

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.