Петък, 09 Юни 2023

Дим Дуков и Краси се отказаха да си осиновят дете

Печат Е-мейл
04 Май 2010

Красимир и Дим ДуковНай-известното българско гей семейство – Дим Дуков и половинката му Красимир, се отказаха от идеята да осиновят дете. „Майка ми ме разколеба. Каза да помисля преди всичко как ще се държат другите хора с него, как ще го сочат с пръст”, споделя Дуков. Той обаче така и не повярва, че в България би могъл да стане осиновител – „не биха го дали на един педераст”.

„Можем да му осигурим страхотни условия за живот, ще се грижим чудесно за него, ще получи най-доброто образование в чужбина. Но когато седнахме и го обсъдихме, негативите излязоха повече. Замислихме се какво ще стане, когато порасне. Как ще го погледнат, то как ще гледа на нас” Ще се пита тези чичковци какви са? А и си мислехме, че ако вземем момченце каква ще е реакцията на много хора. Ще си кажат, че го осиновяваме за да правим секс с него, което е пълна глупост. А ако е момиче, как ще се чувства между двама мъже”, споделя Краси, който от 10 години е партньор в бизнеса и в живота на Дим. Така след много „за” и „против” двамата взели решението, че няма да стават родители, колкото и да им се иска, тъй като обществото би било безпощадно към осиновеното им дете.

Дуков и половинката му обаче не са се отказали от идеята да вдигнат сватба, макар гей браковете у нас да са забранени от закона.

източник: Шоу
Прочита: 5054

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.