Понеделник, 26 Февруари 2024

Златка Райкова: Никой мъж не ме е бил

Печат Е-мейл
23 Април 2010

Златка РайковаПлеймейтката Златка Райкова преди седмица хвърли бомбата, като сподели в телевизионно предаване, че няма жена в България, която да не е била жертва на насилие. Според русокосата сексбомба именно нежните половинки сами си просели шамарите, като дразнели мъжете си.

„Жените сами предизвикват побоите с поведението си”, философски обобщи плеймейтката.

Райкова отрече някога да е била малтретирана от свое гадже, макар, изглежда, да познава добре манталитета на насилниците.

„Никога не съм казвала, че са ме били. Гаджетата ми може да изглеждат яки момчета, но винаги са се държали добре с мен. Мислите ли, че ще търпя лошо отношение?!”, обясни блондинката.

източник: Уикенд
Прочита: 5981

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.