Четвъртък, 23 Май 2024

Цвети Янева проговори за търканията си с Пулевица: Защо да се обичаме с Андреа?!

Печат Е-мейл
11 Ноември 2012

Андреа и Цвети ЯневаЦветелина Янева проговори за скандалите, в които бе забъркана с Андреа и Мария. Драмата започна, след като последните две намекнаха, че хитовата им колежка имала грехове към тях. Янева не се поддаде на провокациите и запази достойнство, като с мълчанието си не позволи да бъде въвличана в безсмислени свади.

Сега, от позицията на времето, обаче е решила да обясни на феновете си защо е била атакувана от пайнерки, които нямат нейния певчески талант.

Първа нападна Андреа. Пулевица обяви, че нейна колежка й е попречила да участва в концерт за рождения ден на телевизия „Планета". По този повод в някои медии бе тиражиран слух, че боксьор-ската изгора е визирала Янева.

Война на Цвети обяви и Мара Отварачката. Тя заяви, че била предадена от приятелка. И се била убедила, че дружба в бранша не може да вирее.

„Мария пусна в някакъв сайт история за колежка, с която били близки, а тя я предала. Може би е визирала мен. Не знам. На медиите не им стана любопитна тази история. Защо? Просто Андреа е интересна за публиката, и аз - донякъде, и затова историята между нас звучеше по-ин-тригуващо. Докато скандалът с Мария не можа да стане.

Може би едната не е толкова интересна, не знам коя от двете ни. Вероятно сред нейните истории има много подобни и на хората вече им е омръзнало", сподели Цвети Янева в интервю за светско списание №1 у нас „Love Style".

Хитовата певица твърди, че не вижда своя грешка за влошаването на отношенията си с Мария. Преди това се срещали семейно, докато Отварачката все още била с тогавашния си мъж Митко Андонов. Приятелството между двете рухнало, когато Мара се разделила със съпруга си.

„В момента, в който си развали отношенията с нейния мъж, може би вече нямаше място за нашето приятелство. Макар че аз бях отворена към нея по някакъв начин. На мен ми дойде като гръм от ясно небе тяхната раздяла. След това някак си и двете в един момент се отчуждихме. Нямаше за какво да се виждаме - не сме приятелки, за да си говорим какво ми се е случило вчера", обяснява пред списанието Цвети.

А относно причините за скандала й с Андреа тя няма никаква представа. И не може да си обясни защо е била нападната.

„Най-лошото е, че Андреа говори с недомлъвки. Тя така и не каза, че аз съм причината. Това, че има проблеми с продуцента, не значи, че аз съм й виновна, но много по-лесно е така. Свикнали сме в България да се правим на интересни. Да има скандал и хората да говорят за теб", казва Цвети по повод слуховете, че заради нея Пулевица не е взела участие в концерта за ЧРД на „Планета".

Изпълнителката на „Влез" е категорична, че уважава всички свои колеги включително и Андреа. Последната тя дори определя като „една от водещите фигури в попфолка" и не крие, че я харесва като цялостен образ. А това, че Андреа не милее за нея, си обяснява с факта, че са конкурентки.

„Тя сто процента не обича и другите колеги. А и защо всъщност трябва да се обичаме? В световния шоубизнес правят ли го?", споделя Цвети.

източник: Уикенд

Прочита: 7672

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.