Четвъртък, 29 Февруари 2024

Преслава не ще сватба

Печат Е-мейл
11 Май 2012

Преслава и Георги Станоев – БирматаПреслава не иска да се омъжва за Георги Станоев – Бирмата. Изпълнителката на тоталния хит „Как ти стои" избягвала да крои планове за бъдещето си с богаташкия наследник, защото се страхувала, че ще предизвика съдбата.

За да не я урочасат, Преслава не споделя щастието си с колеги. Мълчала за да не предизвика завист. Доверие имала само на Галена, която искрено се радвала ,на благоприятното развитие в личния й живот. Дори с нея обаче Преслава не се осмелявала да разкрие надеждите си, че скоро ще се задоми

„В даден момент нещата просто се подреждат и не се налага да кроиш планове нито за брак, нито за дете просто се случва.

Всичко е въпрос на обстоятелства и най-вече на чувства", сподели Преслава. Фолкпевицата подчерта, че не планира сватба, както се говореше доскоро. Убедена е, че само времето ще покаже дали Жоро е мъжът за нея, допълват от обкръжението й.

Добричлийката не държала да бъде булка, но все по-често се замисляла за деца. За желанието си да стане майка Преслава също не говори от суеверие. При последната си медийна изява сподели само, че подобни важни събития в живота се случват тогава, когато и двамата души в една връзка са готови за тях.

Близки до фолкпевицата споделят, че желанието й да има дете се усилило, след като заживяла под един покрив със сочения за неин бъдещ съпруг - Жоро Бирмата. Вече била сигурна, че иска да създаде семейство, за каквото винаги е мечтаела.

Преслава се чувствала сигурна и спокойна, тъй като гаджето й я подкрепял, радвал се на успехите й и не желаел от нея да жертва кариерата си.

„Когато има чувства, нищо не може да провали отношенията", лаконична бе по въпроса Преслава в последното си интервю.

източник: Уикенд

Прочита: 4926

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.