Събота, 22 Юни 2024

Камелия осиновява дете

Печат Е-мейл
19 Октомври 2009

КамелияЗвездата подписва с Цветан, за да ускори процедурата


Фолкпевицата Камелия е на път да сбъдне мечтата си и да се сдобие с дете. Това обаче няма да стане по естествен път, споделят колежки на сексапилната изпълнителка.
Близки до звездата разказват, че тя е опитала няколко пъти да зачене инвитро, но без успех. Последният провал бил само преди месец.

Огненото момиче на фолка обаче не се обезкуражило, дори напротив. Камелия още повече се амбицирала да се сдобие с дете и да изпита майчинското чувство. По последна информация тя е преценила, че единственото, което й остава, е да подаде молба за осиновяване.

За да бъде одобрена обаче, Камелия била посъветвана да сключи брак с дългогодишния си приятел Цветин. Запознати споделят, че фолкпевицата смятала да подпише с него без осолен шум, тъй като искала по-скоро да се хвърли в битката за осиновяване на дете.
Изпълнителката била наясно, че ще чака поне година и половина, преди да осинови дете без родители. Въпреки това била категорична, че ще се посвети на майчинството.

източник: Контра

Прочита: 4379

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.