Вторник, 18 Юни 2024

Райна иска да я погребат с любимеца й

Печат Е-мейл
14 Юни 2011

РайнаРайна без Коцето иска да бъде погребана заедно със своето любимо куче Дракон. За това се осведомяват почитателите й на страницата на звездата от Сандански във Фейсбук, съобщи Hotnews.bg. Райна толкова обича миниатюрното си кученце, порода минипинчер, че иска да бъде погребана с него като знатните древни египтяни, които са били полагани в гробници със своите домашни любимци. Нали знаете как фараоните са били погребвани с любимите си вещи и неща. И аз искам да направя това с Дракон, той ми е по-верен от всеки друг мъж, заявява красивата мома.

Вероятно Райна умишлено не е отчела абсолютната невъзможност на практика това да стане, т.е. Дракон да умре по едно и също време с нея, най-малкото поради простата причина, че тези кученца живеят средно 60 години по-малко от хората. Все пак певицата, изпълнителка на "Големи думи", се е допитала дали може да мумифицира Дракон и да си го пази, докато самата тя не се отправи към отвъдното.

Пайнерската дива често е засичана да носи малкия пес в найлонова пазарска торба, от която главичката на кученцето безпомощно се клатушка в опит да поеме глътка свеж въздух. Това направи от търсената дама раздялата с любимото й в близкото минало "пиле".

Прочита: 3403

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.