Понеделник, 17 Май 2021

Теодора поръчала да разбият джипа на Алисия

Печат Е-мейл
27 Октомври 2009
АлисияНеизвестни вандали потрошили джипа на Алисия преди дни. Неприятната случка се разиграла в Бургас - поредната спирка от турнето на „фен тв". Докато половинката на Валери Божинов се изявявала на сцената, наглите варвари нарязали три от гумите на возилото й и забили огромен пирон в предния капак. Вандализмът им завършил с откъртване на предния регистрационен номер и решетката на джипа. Запознати споделят, че Алисия едва не припаднала, когато видяла колата си. С огромни усилия тя успяла да възвърне самообладанието си, за да се обади в полицията и естествено на половинката си Валери Божинов.
Ден по-късно Алисия разбрала кой е поръчал погрома на джипа й. Приятели на звездата й разказали, че в дъното на злобарската атака била колежката й Теодора, с която тя е в открита вражда от година. Гнусната поръчка пък била възложена на братовчед на изпълнителката, който гравитира около крими контингента в морския град.

източник: Уикенд

Прочита: 3681

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.