Неделя, 16 Май 2021

Солариумът унищожава имунитетa ни

Печат Е-мейл
17 Август 2011

 

 Солариумът не само увеличава риска от рак на кожата, но и унищожава имунитета, откриха учени от Норвегия и Швеция.

Наскоро Световната здравна организация (СЗО) предупреди младите да не ходят на солариум, защото рискуват да развият рак на кожата. Нови проучвания на учените от Швеция и Норвегия доказаха, че постоянното излагане на изкуствена ултравиолетова радиация отслабва имунитета.

В Германия анкета показва, че повече от 4 милиона млади хора редовно посещават солариуми, като увеличават опасността от рак в по-късен етап от живота.

Статистиката сочи, че всяка година в Германия от рак на кожата се разболяват 149 000 души.

Прочита: 1692

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ грижи за здравето

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.