Вторник, 18 Юни 2024

Тормозят Каролин Вожняцки с камшик в ръка

Печат Е-мейл
10 Януари 2011

Каролин ВожняцкиДатска телевизия засне пародиен клип, в който главни действащи лица са първата ракета в световния женски тенис Каролин Вожняцки и семейството й. Във видеото иначе спокойният Пьотр Вожняцки е представен като деспотичен тиранин, който тормози цялата фамилия.

По време на тренировка татко Пьотр хвърля тенис топки към дъщеря си, която явно изпитва сериозни затруднения със сервиса си. "Няма да си намериш гадже, преди да станеш най-добрата в света!", крещи разяреният родител.

По-късно белгийците се шегуват с брата на Каролин - Патрик, който участва в датската версия на "Танцувай със звездите". "Танцувай, трябва да танцуваш като полудял!", вика и ръкомаха с камшик Пьотр.

Следва разправия и с мама Возняцки, а таткото, отново с камшик в ръка, крещи: "Трябва да бъдеш най-добрата с прахосмукачка в ръка!".

Прочита: 2685

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните спортни звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.