Понеделник, 26 Февруари 2024

Хванаха Роналдиньо с чаровен модел

Печат Е-мейл
09 Октомври 2010

Сара Томаси и РоналдиньоАсът на "Милан" Роналдиньо намери място на страниците на пикантното списание "Chi". Изданието публикува снимка на бразилеца и чаровния модел Сара Томаси. Така в Италия се питат дали не се е родила нова любов при една от футболните звезди на Апенините.

Снимката е направена в бар "Бау" в Милано, като се смята, че това не е първа среща между световния шампион и шоугърлата. Клюката гласи, че вероятно Диньо и Сара поддържат контакт поне от пролетта.

Прочита: 2514

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните спортни звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.