Сряда, 24 Юли 2024

Упи Голдбърг напушена, взе "Оскар"

Печат Е-мейл
26 Март 2011

Упи ГолдбъргАктрисата Упи Голдбърг призна в радио интервю, че е изпушила една "голяма, дебела цигара с трева" преди церемонията по връчването на наградите "Оскар" през 1991 г.

Когато всъщност и грабна златната статуетка за най-добра актриса в поддържаща роля за изпълнението си в лентата "Дух".

Упи Голдбърг обяснила, че е прибегнала до марихуаната, за да се успокои, тъй като била изключително нервна преди началото на церемонията и фактът, че е номинирана. Актрисата обяснила и че е трябвало доста да се владее на сцената, докато изказвала благодарствената си реч.

Явно Упи Голдбърг се е справила доста добре, защото единствената, която разбрала, че е напушена, била майка й. Тя я разконспирирала заради зачервените очи. Все пак Упи заявила, че не поощрява пушенето на марихуана. Това, че аз го правя, не означава, че и вие трябва да го правите, посъветвала Голдбърг слушателите.

Прочита: 3020

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.