Понеделник, 26 Февруари 2024

“Спайс гърлс” разказват за себе си в мюзикъл

Печат Е-мейл
22 Октомври 2009
“Спайс гърлс”“Спайс гърлс” отново са заедно, гръмна пресата, след като петте девойки от разпадналата се група били видени да обядват заедно в Лондон.
В. “Мирър” научил за какво става въпрос - групата замисля поставянето на мюзикъл. Той ще разказва историята на успеха на петте певици.
Засега всичко е на ниво идея, чийто автор е една от дамите от “Спайс гърлс” - Гери Халиуел. По замисъл в мюзикъла би трябвало да участват пет относително неизвестни актриси. Всяка спайска ще има право сама да избира своята сценична двойничка.
“Спайс гърлс” се изкачиха на върха на музикалната слава през 1996 г., когато продадоха 65 милиона албума в цял свят. През 1998 г. Халиуел напусна групата, а две години по-късно тя се разпадна.
Прочита: 2981

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните музикални звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.