Вторник, 05 Март 2024

Риана на любовни пости

Печат Е-мейл
23 Ноември 2012

РианаНа Риана й писна да е сама. Звездата няма сериозен мъж до себе си от почти 3 години, когато се раздели с приятеля си бияч Крис Браун. Оттогава певицата често е замесвана в любовни интриги, но така и не е задържала гадже за повече от месец.

Наскоро хубавицата се оплакала пред дружки, че все по-често е на секс пости. Понякога тя не правела любов седмици наред. Въпреки интимните си проблеми барбадоската изпълнителка не се е отказала от своята отколешна мечта да стане майка. Риана желае да има деца, независимо дали те са от любовта на живота й или от напълно случаен мъж.

източник: Уикенд

Прочита: 2933

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните музикални звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.