Вторник, 23 Юли 2024

Пръстен от съпруга - най-скъпата придобивка на Дженифър Лопес

Печат Е-мейл
18 Март 2011

Дженифър Лопес със съпруга сиДженифър Лопес сподели, че най-сантименталата и скъпа вещ, която притежава, е пръстен, който е получила от съпруга си Марк Антъни за първата им годишнина от брака.

Това е уникално бижу с един 14-каратов син диамант! Камъкът е изключително рядък и скъп. Бях толкова изненадана и поласкана, когато Марк ми го подари. Все пак беше минала само една година и това бе много голям подарък.

Лопес споделя още, че най-ценното нещо в нейния живот е семейството.

Обичаме да прекарваме повече време в някоя от къщите ни. На който и курорт да отидем, папараците ни намират и не спират да досаждат. Затова основно си седим у дома и прекарваме времето си в игри, приказки и какво ли още не.

Дженифър неведнъж е споделяла колко обича децата си и как иска да има голямо, стабилно семейство. След като най-сетне го получи, звездата се старае да го запази.

Прочита: 2605

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните музикални звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.