Понеделник, 26 Февруари 2024

Рапърът 50 Сент се самопредложи за финансов съветник на Обама

Печат Е-мейл
28 Октомври 2009
50 СентРапърът 50 Сент признава, че е бил принуден да продава старите си диаманти, преди да купи нови, след като кризата стопила богатството му.
Звездата, чието истинско име е Къртис Джексън, признава, че е загубил "няколко милиона" от богатството си, оценявано на 270 милиона паунда. Той обаче е категоричен, че едрите риби в бизнеса трябва да се учат от неговата смелост във финансовата област, и дори предложи да помогне на американския президент Барак Обама в ръководенето на американската икономика. "Кредитната криза удари рапа. Аз редовно си купувам диаманти, но сега продавам старите, преди да си взема нови. Във времена като тези научаваш истинската стойност на парите", заявява изпълнителят. 34-годишният рапър счита, че е било неизбежно богатите хора да започнат да губят пари заради настоящата икономическа ситуация. "Разбира се, аз загубих няколко милиона, но това е, защото имах много. В тези времена ще си проличи кой е силен и кой слаб. Всеки бизнесмен, който иска да има бъдеще, трябва се учи от мен. Обама е страхотен, ако ме иска за финансов съветник, ще бъде супер", допълва 50 Сент.
Прочита: 1841

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните музикални звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.