Понеделник, 26 Февруари 2024

Бой за билети за хористите на Обама

Печат Е-мейл
26 Октомври 2009
Билетите за горещото турне у нас на най-известния американски Харлем госпъл хор се харчат като топъл хляб, споделиха организаторите от АРТ БГ. Касите на Драматичния театър в Пловдив, Бургаската опера, НДК и ДКС - Варна отбелязаха рекордни продажби през изминалата седмица и дотук са продадени общо над 2000 билета. Все пак пропуски от всички ценови категории все още има, увериха организаторите.
Както е известно, гласовитият 12-членен състав ще премине през четирите български града през следващия месец както следва: Пловдив на 9 и 13 ноември, Варна - на 10 ноември, Бургас - на 11 ноември, и София - на 12 ноември.
Интересът към госпъл хора, избран лично от Обама да покрепи предизборната му кампания, неслучайно е голям, тъй като това е първата по рода си мащабна изява на госпъл изпълнители у нас. Особено внимание в рамките на четирите концерта на надеждата предизвикват трите песни на покойния Майкъл Джексън, които Харлем хоспъл хор ще изпеят с атрактивен госпъл аранжимент. Кои са те - засега музикантите ревниво пазят в тайна.
През следващата седмица ще имаме възможността да видим Харлем хоспъл хор на живо в стария град на Пловдив, където те ще направят кратка обиколка. Посещението на хора в града под тепетата е във връзка с предварителната промоция на турнето, както и с гостуването на артистите при някои популярни местни ВИП персони.
Билети за концертите на надеждата в памет на Краля на попа на Харлем госпъл хор могат да бъдат намерени както на локалните каси в четирите града, така и в мрежата на Eventim, магазини Германос, М-Свят, Пикадили и Офис 1. Цените са между 20 и 50 лв.
Прочита: 1849

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните музикални звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.