Събота, 22 Юни 2024

Уволняват манекенката Филипа Хамилтън, защото е дебела

Печат Е-мейл
19 Октомври 2009

Филипа Хамилтън23-годишна манекенка на Ralf Lauren е била уволнена от фирмата, защото била твърде дебела, гръмнаха световните медии. Филипа Хамилтън е висока 174 см и тежи 54 кг, което според професионалистите в бранша е едно съвсем нормално тегло за ръста й.
Въпреки това манекенката с пропорции 83-60-90 е била уволнена, тъй като била твърде дебела да носи дрехите на луксозната марка.
Макар че в продължение на 7 години Филипа е била предана служителка на люпилнята за красиви момичета, ръководството не се притеснило да й бие шута, оплакала се тя в предаване на американската телевизия MSNBC.

Прочита: 4988

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните модели

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.