Понеделник, 27 Май 2024

Най-гадните реплики в леглото

Печат Е-мейл
29 Ноември 2011

 Може ли да спя тук?

Първият сигнал, че тази е обвързваща душа и е готова да свие гнездото си и да направи колония със своите грозни приятелки с добри души (не искаш да им виждаш душите). Дори няма да я оставиш да спи, а тя е объркала нещата. Най-добрият отговор е "Не!" и няма да се променя, ако искаш да запазиш крепостта си.

Свърших!

Толкова много се спекулира с мъжката полова мощ, че някои жени пропускат да споделят своята суха природа на Сахара или мощността на Ниагарския водопад. Надяваме се, че не се е случвало, защото се случва следното - тя заспива, а ти си стоиш с изпъната мачта и гледаш тавана. И не забравяме, че ще те гушнат и това помага много!

Имаш ли приятелка?

Съжалявам, забравих да попълня лексикона ти, за да видиш, а нямам и фейсбук профил, където да споделя и любовните си боксерки с дупка на едното ухо на зайчето. Малко е късно за такива въпроси и съвестта ви не е качеството, което трябва да работи. Възможно е да сте монахини и ще простим монолозите, но в противен случай ще разберете защо си нямаме приятелка, обещаваме!

Как се казваше?

Супер, вече е пияна и няма да те помни! Можеш да отричаш всички последствия от половия акт. Жените също ще ти забравят името, когато се представиш като разгонен дакел върху крака й, но е далеч по-добре от гаврата за размера, повярвай ни! Направи си кефа, защото има време до следващата й амнезия!

Имам приятел!

И въпреки това си гола в леглото с мен. Това трябва да е някакъв финален коз или форма на обвързване, която не разбираш. Добрата новина е, че не си е довела приятеля в леглото, но лошата е, че е много възможно да дойде и се надяваме, че това са били нейните сигнали, а през останалото време можеш да бъдеш истински Аполон и да постреляш с лъка си по отговорната кошута!

Само толкова ли?

Точно толкова и нито сантиметър повече за теб! Не може да очаква порнозвезда да се хвърля върху жена, която е по-малко възбудена от матрака на леглото! Още повече че няма да изпълняваш всички нейни прищевки! За такива претенции да си остане с вибратора, а ти ще си намериш друга, която не е гледала Twilight!

Защо гледа пода?

Истината е, че се страхува да погледне гърдите ти, които са пропуснати от еволюцията. С дрехи е изглеждала като истинска 10-ка, а сега е по-скоро 2-ка. Просто няма какво да покажеш, за да събудиш спящия звяр, който е готов да направи близнаци с поглед. Нямате късмет, милейди, отидете при някой друг. Алкохолът не е проблем за звяра, но памучните гащи от 6-ти клас могат да бъдат причина!

Много си сладък, но аз имам проблем на едно специфично място!

И ти си много мила и оценявам честността ти, но не ти вярвам, а и съм се подготвил с латексови войни, което означава, че няма да има прошка! Другите измамни номера са фалшивите пръстени и фалшивите гаджета, които се целуват с друга след 10 минути. Измамницата ще бъде наказана!

Имам "гости"!

Сбогом, любов! Опитва се да приложи най-старото оправдание в света, което изобщо не е било зачитано. Трябва да знаеш, че природата мисли за теб и е направила цели две допълнителни дупки, а за г-н Менсън са три, но не искаме да говорим за това. Адмирираме девойките, които са готови да те пуснат през южната граница, за да ти покажат, че те обичат. И ние ги обичаме!

Прочита: 2838

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ света на любовта

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.