Вторник, 05 Март 2024

За да си намери работа във Facebook, мъж създаде кралско CV

Печат Е-мейл
17 Януари 2012

 За да привлече вниманието на специалистите по човешки ресурси на Facebook, млад мъж изпрати своето CV, "обвито" в кралска торта. Този сладкиш, традиционно приготвян за Празника на тримата влъхви в католическата традиция, бе леко адаптиран в своя вариант за търсене на работа.

Бертран Ноаром изпратил сладкиша на Отдела по човешки ресурси на Facebook, а в него - вместо традиционното късметче поставил URL към сайт, създаден специално за случая, в който той разказва за компетенциите си.

Освен да изпрати сладкиша, 25-годишният Ноаром (който очевидно всичко е предвидил) не пропуснал да заснеме видео на нестандартното си кандидатстване и да го сподели в YouTube, изброявайки качествата си, заради които кандидатства.

Той се стреми към позицията маркетингов експерт във Facebook - да се надяваме, че нестандартната му идея и чувство за хумор ще бъдат оценени от социалната мрежа.

Прочита: 2668

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ любопитни новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.