Понеделник, 05 Юни 2023

Фермер откри в градината си двуглава змия

Печат Е-мейл
18 Октомври 2011

 Змия с две глави открил в градината си фермерът Павел Карвър. На влечугото Карвър се натъкнал, докато пръскал срещу плевели във фермата си в Кларксвил, Тенеси. Негов приятел занесъл змията в университета в Тенеси.

С находката той изумил експерта д-р Дан Комбс, който заявил, че това същество не може да живее в дивата природа, защото се оказало, че всяка глава си има собствен мозък и движенията му са хаотични. Д-р Комбс поставил змията в клека и с изненада установил, че и двете глави пили от водата, която й дал. Но не може да се храни, обречена е, ще живее само няколко седмици, със съжаление установява ученият.

Прочита: 3978

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ любопитни новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.