Събота, 27 Юли 2024

Изобретиха завивка, която спира скандалите в леглото

Печат Е-мейл
20 Февруари 2012

 Изобретиха завивка, която ще спре дрязгите на партньорите, спящи в едно легло. От единия край тя държи топло и е по-дебела, а от другия - студено, съобщава сайтът Shopzilla.com.

Така партньорът, който е по-зиморничав, ще придърпа към себе си по-плътния край. А този, който вечно чувства, че "завира" под юргана, ще може да се завие с по-тънкия. Миротворното спално бельо беше произведено от фирма в Ланкашър и е с търговска марка The TwoTog.

С новия артикул ще бъде сложен край на вечните креватни войни, които тровят живота на брачните и съжителстващи двойки. Причината за тяхното избухване е различната телесна температура на хората и съответно различните им изисквания към завивките. Тя се влияе от взимането на някои лекарства и от промените в хормоналните нива.

При предишните юргани половината от британците се оплакваха, че били събуждани до шест пъти на нощ от партньора, както установи анкета. Най-честата причина за нощното безсъние се оказало хъркането на половинката, а борбата за завивките идвала на второ място.

Прочита: 2473

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересни лайфстайл новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.