Четвъртък, 23 Май 2024

Демби изчезна

Печат Е-мейл
22 Май 2010

Димитър Вучев – ДембиДимитър Вучев – Демби, основният свидетел срещу Златко Баретата, обвинен за ръководене на престъпна група и подготовка на убийство, мистериозно изчезна.

От месец мобилният телефон на Демби е замлъкнал. Всеки, решил да се свърже с него, чува съобщение, че номерът му не може да бъде избран.

„Да не би да е дал фира”, питат се един друг по-скептичните познати на Вучев, които безуспешно го издирват. Други предполагат, че известният крими герой се е превърнал в защитен свидетел и вероятно се крие на сигурно място, далеч от дома си.

Името на Демби се свърза с редица разследвания на атентати, наркотрафик и побои. Според източници от МВР е бил близък с убитите Антон Милтенов – Клюна и Костадин Димитров – Самоковеца. На 24 февруари 2006-а Софийският градски съд наложи мярка за неотклонение постоянен арест на Демби по подозрение, че е поръчал убийствата на трима души. Преди година дори се пръкна слухът, че Демби е разстрелян. Новината веднага вся смут и паника в подземния свят. Едни пируваха, други трепереха от страх.

Новината, че Демби се е превърнал в основен свидетел в процеса срещу Златко Баретата пък вкара любимата му баба Димитричка в гроба. 82-годишната старица била с разклатено здраве, но състоянието й рязко се влошило, след като от телевизията научила, че внукът й е бандит. Когато Димитрина разбрала за подземния живот на внучето си, много се уплашила, а Демби се опитал да я убеди, че вече е скъсал с предишния си начин на живот. „Жената не можа да преживее атаките срещу мен и си отиде от тоя свят от притеснение”, проплака след погребението й Демби.

източник: Уикенд
Прочита: 3743

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ звездите в сянка

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.