Понеделник, 26 Февруари 2024

Първанов-младши гуляе по кръчми с буйна тайфа

Печат Е-мейл
23 Октомври 2009

Ивайло Първанов /първият от ляво/Синът на президента размахва среден пръст

Ивайло, малкият син на президента Георги Първанов, е страстен купонджия и не излиза от кръчмите. Наследникът на държавния глава през вечер гуляе с приятели в най-оборотните столични дискотеки. Когато се почерпи достатъчно, дори размахва среден пръст в ритъма на рок парче.

Тайфата на Първанов-джуниър бръмчи в "Брилянтин", "Сиело", "Силикон", "Синатра" и "Шугър" всеки петък и събота, а понякога и в "деня за купони" - сряда. Никой не може да допусне, че един от най-дейните в танците е наследникът на президента. Любимите му парчета са от родната естрада рт 80-те, както и рок и диско хитове. За разлика от баща си, който душа дава за Ивана и Николина Чакърдъкова, синът му презира чалгата.
Ивайло по нищо не се различава от останалите си връстници. Той никога не ходи с охрана и не парадира с финансови възможности. Облечен е скромно, дори ретро. Няма да го видите с впити дънки или модните тениски с крещящи цветове. Очевидно консервативният стил на обличане на баща му е усвоен и от него.
Единственият проблем на Първанов-младши е, че пие твърде много, казват от приятелското му обкръжение. Често сам обръща по половин бутилка уиски. Въпреки това пази приличие, не създава проблеми на охраната и няма сериозни изцепки по кръчмите.
На тазгодишното парти за рождения си ден Ивайло се представил на ниво. Шумният купон събрал над двадесетина приятели и съученици на младия Първанов в луксозния пиано бар "Синатра". В същото заведение преди време гостува самият Владимир Путин в компанията на Първанов-старши и експремиера Сергей Станишев. Сметката, която наследникът на президента платил, била 920 лева.
Освен че е студент, Ивайло Първанов развива и малък семеен бизнес. Заедно с по-големия си брат Владо двамата са съуправители на фирма.
Предметът на дейност е широк от поддръжка на интернет сайтове до търговия с дрехи. Братя Първанови са си гласували по 800 лева заплата и съвестно си плащат осигуровките. Бизнеса стартирали с кредит и лични средства - вероятно дадени от баща им.
От известно време Ивайло си има сериозна приятелка. Младата тъмнокоса дама се казва Лили. Двамата се знаели от деца, но едва преди 2 години станали гаджета. Лили обича да нарича сина на Първанов с гальовното "бебо", докато той й отвръща с "пиле".
Бъдещата снаха на президента била лично одобрена от Зорка Първанова. Първата дама харесвала Лили и се чувала почти всеки ден с нея. Освен гадже на сина й младото момиче се превърнала и в една от най-добрите й приятелки. Двете дами дори ходят заедно на фризьор.
"Засега за сватба нищо не се продумва. Но може и това да стане скоро-отношенията им са доста сериозни", казват от обкръжението на президентския син.

източник: Галерия

Прочита: 6236

Коментари (2)

...
иво вземи мен за съпруга
кинка , 06 март 2010 12:53
...
Бреееей, лично ли ти го разказа или пък го видя? Няма ли право човек да си празнува рождения ден, без някой да му наднича в чашата???????????????
1 , 27 юни 2010 00:12

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ политиците като звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.