Понеделник, 27 Май 2024

Среброто не страда за Косъма

Печат Е-мейл
17 Април 2013

Александър СаноАлександър Сано не страда за героя си от „Под прикритие" Косъма, който бе убит в последния сезон на сериала. Той е категоричен, че персонажът му си е свършил работата в поредицата и няма нужда да бъде възкресяван.

„Изградих си образа и съм доволен от себе си. Няма да участвам в новите епизоди. В момента съм започнал снимки в друг български филм, но още е рано да говоря за него", сподели актьорът с прякор Среброто.

източник: Уикенд

Прочита: 2755

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.