Събота, 27 Юли 2024

Мариана Попова – интригантка номер 1

Печат Е-мейл
06 Октомври 2012

Марияна ПоповаСлед като беше официално обявена за пълна мьрзелана, се оказа, че Мариана Попова държи и приза за най-голяма интригантка в Къщата. Певицата без нито един хит в кариерата си е изпечена клюкарка, а любимото й занимание е да коментира поведението и действията на съквартирантите си зад гърба им.

Мариана умира да обсъжда другите участници, докато пуши в градината. Тя е безкомпромисна в критиките си, без да се срамува, че след това лицемерства и се прави на добра и любезна пред самите тях.

Най-голямата изцепка на мургавелката се случи преди броени дни, когато тя притисна на разпит Люси. Въпросите на Мариана за отношенията на съквартирантката й с ужк мислената за принцеса София бяха толкова просташки и махленски, че изнервиха до краен предел Иван Ласкин, който след това пък натри носа на интригантката Попова.

Апропо, Мариана не се ползва с добра репутация и в музикалните среди. Там от години са наясно с интригите, които върти, и повечето й колеги странят от нея.

източник: Уикенд

Прочита: 3704

Коментари (2)

...
Егати тъпите коментари- била притиснала лезбийката Люси и гаджето й. Съвсем основателно, защото по поръчка на Биг Брадър с тази история правят съквартирантите на глупаци. Тя просто излезе в случая доста умна. Интригантка и лицемерка не е ни повече, ни по- малко от всеки от нас, особено пък в къщата, където друго няма какво да правят. Та и аз като Владко не съди с лесна ръка хората.
99709 , 09 октомври 2012 12:31
...
Kakva intrigantka ,az ne vijdam intrigi ,kakvoto ima tia otiva i go kazva napravo vyv ochite na horata ,tova ne e intriganstvo,po skoro ne e licemer da govori zad gyrba im
:)) napylno nepoznat , 16 октомври 2012 01:41

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.