Неделя, 28 Май 2023

100 гости за ЧРД на Володя Стоянов

Печат Е-мейл
13 Декември 2012

Володя СтояновРекорден брой честитки получи Володя Стоянов за рождения си ден. На 3 декември, когато навърши 52 години, Войводата бе залят от над 200 обаждания и есемеси. Да му честитят празника звънели приятели и почитатели от цяла България и от чужбина. Много от тях отправиха пожеланията си към певеца лично в ресторант „Ниагара", където се състоя тържеството.

Володя весели гостите си до ранни зори, пеейки с китарата. Сред тях бяха дъщерите и внучките му, както и съпругата му (до него вляво)

Рекорден брой честитки получи Володя Стоянов за рождения си ден. На 3 декември, когато навърши 52-години, Войводата бе залят от над 200 обаждания и есемеси. Да му честитят праз-

ника звънели приятели и почитатели от цяла България и от чужбина. Много от тях отправиха пожеланията си към певеца лично в ресторант „Ниагара", където се състоя тържеството.

„Първа ми се обадиха от Чикаго сестра ми Бойка и зетят Атанас. Звъннаха на 2-ри точно в 00,00 ч. После като се почна - от Калифорния, Лас Вегас, Сакраменто, Испания, звъняха и от Англия, Германия и Австрия. Въобще прегря ми телефонът", развълнувано разказва Войводата. Допълва, че най-много се разчувствал от пожеланията на внучките си Борислава и Евгения. Те са дъщери на щерка му Елизабет.

Празникът си Володя отбеляза заедно със свой приятел, който също имал рожден ден. „Не е случаен човек, но няма да ви кажа кой е. Така пожела той", отсича певецът. На общото си тържество двамата събрали над 100 гости. Цяла вечер яли, пили и се весели, разбира се, на авторските песни на Войводата. Освен емблематичните му парчета, в ресторант „Ниагара" звучали и хитовете на британската рок група „Дийп Пърпъл". „Любими са ми, не можех да не изпея нещо от тях", казва с усмивка Войводата.

За рождения си ден изпълнителят на „Мера според мера" получил GSM от дъщерите си Гергана, Христина и Елизабет. Зарадвал се много и на подаръците на гостите си - картини, икони, отлежало вино и ракия.

„Как да се чувствам на 52?! Изпълнен съм с енергия и патриотизъм. Чувствам се уважаван човек, който милее за България. Пожелавам си да продължа да правя музика с хъс, както досега", казва Войводата.

източник: Уикенд

Прочита: 2670

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българска музика

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.