Събота, 27 Юли 2024

Репортерка на Blife се съблече за "Mr. Big"

Печат Е-мейл
29 Ноември 2011

 

Невена ТерзийскаКрасивата репортерка на Blife Невена Терзийска се снима за мъжкото списание "Mr. Big". Тя не се е занимавала професионално с мода, това е първата й фотосесия, но след тези горещи снимки е много вероятно да не е последната! Въпреки лекото й притеснение, тя се забавляваше докато професионалният фотограф и стилистът на мъжкото списание "Mr. Big" подготвяха студиото и избираха секси тоалети и аксесоари за снимките.

Невена смени пет визии, няколко модела секси дантелено бельо, екстравагантен топ с доста голямо деколте и колие с естествена коса. Екипът на "Mr. Big" избра за репортерката на Blife много модерни черни обувки с висок ток и капси.

Невена беше откровена пред камерата ни и каза: "Притеснявам се, но мисля, че ще се отпусна след малко".

Красивата брюнетка не е заставала пред обективите на фотографите в толкова секси вид. "Не съм се занимавала с мода и не съм заставала пред обективите на фотографите в този разсъблечен вид".

Попитахме Невена как поддържа изящната си фигура. Като почти всяка жена, и Невена мисли, че винаги може и още. "Е, винаги може и още, не смятам, че съм перфектна. Грижа се за себе си, тренирам, пазя диети от време на време. Ходя на фитнес, аеробика, тае бо, от време на време и йога. Занимавам се активно, само когато реша, но не съм много постоянна".

Невена е репортер в Blife от една година. "Това е първата ми работа, преди това не съм работила нищо, но вече съм от една година в Blife и съм много доволна".

Питахме Невена дали няма мъжът до нея да я ревнува. "За момента няма кой да ме ревнува. Няма да има кой да се сърди".

Прочита: 4608

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ звезди на българската мода

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.