Събота, 27 Юли 2024

“Мис България 2011” луда по пълнени чушки с боб

Печат Е-мейл
19 Юли 2011

Ваня ПеневаЧаровната Ваня Пенева обича да стои над печката и да си приготвя апетитни деликатеси. Тя не е от жените, които смятат, че готвенето е загуба на време. Когато й се отдаде възможност, с удоволствие запретва ръкави и може да стои с часове в кухнята, разкри kliuki.bg.

Сред любимите ястия на най-красивата българка за 2011 г. са казанлъшки гювеч, пълнени чушки с боб и варена баница. Много обича сладкото от динени кори, което си приготвя сама.

Казанлъшкия гювеч и чушките с боб приготвя главно за традиционните празници, когато се събира цялото й семейство. Освен тези ястия тя обича да си приготвя и много други. Казва, че в семейството й готвенето е свято нещо, което винаги ги събира около масата на сладки приказки.

В личен план красавицата отрича любовните авантюри, които й приписват, откакто стана "мис", и твърди, че няма мъж до себе си. Отрича и обвиненията, че си е купила титлата.

Прочита: 3257

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ звезди на българската мода

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.