Събота, 27 Юли 2024

Най-сочният бюст порасна с още 165 кубика

Печат Е-мейл
14 Юни 2011

Гергана РайчевскаГергана Райчевска, която наскоро взе и наградата за "Най-сочен бюст", разкри пред Music Space TV, че наскоро си е направила нова корекция за увеличаване на бюста от 450 на 615 кубика.

Гери изрази своето щастие от това, че носи титлата "Мис Силикон 2010" и допълни, че насърчава всички млади момичета със силиконови гърди да участват в тазгодишния конкурс "Мис Силикон".

"Водих много задушевен разговор с моя хирург да ми сложи по-големи импланти, но той ме посъветва да изчакам. Освен това ме чакат раждания и деца, така че по-добре да не бързам", разказва топмоделката.

Гергана не пожела да сподели с кого е обвързана, тъй като се притеснява, че медиите ще попречат на връзката им. В заключение "Мис Силикон 2010" изрази благородната си завист към своята наследничка и й пожела да не бъде толкова оплювана.

Прочита: 4477

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ звезди на българската мода

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.