Сряда, 08 Май 2024

Лейди Би забърка шопска салата

Печат Е-мейл
12 Септември 2011

 

 Екстравагантната рапърка Лейди Би направи за първи път в живота си прави шопска салата, съобщи Звездно.вг. Сефтето в "кухнята" на Бойка стана пред очите на стотиците гости в "Планета Пайнер клуб". R&B звездата призна, че досега не е имала мъж, за когото си е заслужавало да готви, но се надявала след кулинарния си прощъпалник в "Планета" някой да я вземе.

Би всъщност бе част от Babylon Show в хитовия пловдивски клуб. И докато тя режеше шопската салата, останалите красавици не останаха по-назад и те показаха какво могат в кухнята, а и не само там.

Докато една месеше хляб, друга простираше прашките си. Трета пък чистеше пода, а четвърта просто се разхождаше само по престилка. Всички обаче се бяха наконтили като героини от порнофилм, само че с ролки на главата.

Уникалните мадами всъщност пресъздадоха на живо клипа на култовата песен "Алармата" в оригинал на Галена, Малина и Емилия.

След кулинарната демонстрация Лейди Би захапа микрофона и запя, но не рап, а попфолк. В репертоара й за вечерта влязоха песните "Дай ми лед" на Азис, "Тихо ми пази" на Галена и "Не ги прави тия работи" на Андреа.

Макар че някои останаха втрещени от факта, че Бойка пее попфолк, това не попречи на всички в "Планета Пайнер клуб" да се забавляват заедно със скандалната певица и моделите от култовото шоу, наречено "Широко затворени очи", до светло.

Прочита: 3850

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.