Събота, 27 Юли 2024

Щерката на кандидат-президента Румен Христов със секси фотосесия в подкрепа на баща си

Печат Е-мейл
05 Септември 2011

Румен ХристовМила Христова е млада, амбициозна и мечтае да стане журналист, който обаче да упражнява професията си не къде да е, а у нас, въпреки че завършва бакалавърска степен в Лондонския University of the Arts.

Най-интересното около младата Мила е, че татко й е кандидат-президентът на Синята коалиция Румен Христов, а нейните кадри се появяват точно навреме, за кампанията му, вероятно съвсем нарочно, разкриват от viewsofia.com.

Фотосите, които вървят с официалното прессъобщение за щерката на Христов, са чисто и просто част от хода за привличане на вниманието покрай кампанията на татко й, но признаваме, че е доста нетипичен и интересен. Друг е въпросът обаче дали добре направените снимки и имиджът на дъщерята ще помогнат баща й да получи мнозинство в надпреварата за един от най-мечтаните постове в страната?!

(б.р. - снимки може да видите в секция "Снимки"^^)

Прочита: 3170

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.