Петък, 22 Септември 2023

Бизнес новината от Лас Вегас

Печат Е-мейл
21 Ноември 2009

Самуил ФилиповБългарин е най-добрият агент в света за обслужване на клиенти

Самуил Филипов от българската аутсорсинг компания 60K International Contact Centres спечели голямата награда в категорията за „Най-добър агент за обслужване на клиенти" (Best Customer Service Agent) на организацията ContactCenterWorld .

С подобен приз се отличават служителите, които демонстрират най-добри качества и постижения в областта на обслужване на клиенти, както и необходимите отговорност и принадлежност към организацията. Самуил Филипов премина успешно регионалните финали в Лондон и спечели златен медал за регион Европа, Среден Изток и Африка през юни.
За четвърта поредна година ContactCenterWorld раздаде своите награди за изключителни достижения в световната кол център индустрия. Призовете се връчват в 18 различни категории, измежду които “Най-добра компания за набиране на нови служители", “Най-добра аутбаунд компания", “Най-добър тийм лидер", “Най-добър аутсорсинг партньор", “Най-добро обслужване на клиенти" и други.
Инициативата дава възможност на всички компании от кол център бизнеса да се презентират и да бъдат избрани за най-добри в целия свят в областите, които представляват. Отличават се както самите компании, така и техните служители - от агентите за обслужване на клиенти до лидерите, които правят индустрията такава, каквато е, от доставчиците, които разработват и доставят продукти и услуги, до корпорации, които предоставят клиентско обслужване.
Тази година в надпреварата взеха участие над 1100 кандидати от различни области на кол център бизнеса. Най-добрите контактни центрове и техните служители бяха наградени по време на тържествена галавечеря миналата седмица в Лас Вегас, Невада, САЩ.
60K (Sixty K) е нова и бързо развиваща се аутсорсинг компания в България. Компанията е на пазара от юни миналата година и само за пет месеца се превърна в голям независим кол център у нас. Контактният център на 60K разполага с повече от 400 места, с изградено портфолио от водещи международни компании.
Предлага широка гама от услуги на 17 езика, които се индивидуализират според спецификата на съответния клиент. Полученото признание в Лас Вегас доказва не самоq че предлаганите от компанията услуги са на световно ниво, но и сериозно затвърждава позицията й на пазара у нас и в региона, съобщиха за Profit.bg от компанията.
Годишните награди на ContactCenterWorld в областта на контактните центрове предоставят възможност на най-добрите практици в сферата на обслужване на клиенти (от световен мащаб) да обменят идеи, както и да преразгледат оперативните си стратегии и начина, по който да оптимизират своите операции.
Първата стъпка в конкурса за всяка една категория е състезание по георафските региони - Европа, Среден Изток и Африка (първа зона), Северна и Южна Америка (втора зона) и Азиатско - Тихоокеански регион (трета зона). Победителите на регионално ниво преминават във втори кръг, за да се съревновават на световните финали в Лас Вегас (САЩ).
Много са причините, поради които компаниите предпочитат аутосорсинга като най-добрата възможност да изпълняват маргиналните за бизнеса си дейности. Намаляването на разходите е един от най-важните фактори за всяка фирма, а аутсорсингът на кол център услуги предоставя възможност за големи икономии от мащаба при разрастването и по-добра способност на компанията да се концентрира върху съществените за своя основен бизнес функции, коментират плюсовете на услугата от компанията.

Прочита: 3524

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.