Сряда, 01 Февруари 2023

Наско Лазаров: Преби ме жена

Печат Е-мейл
25 Ноември 2010

Наско ЛазаровНаско Лазаров все още трудно говори и едва отваря едното си око, въпреки че мина седмица от нощта, в която двама биячи го причакаха във входа на дома му и зверски го пребиха. Пораженията от нападението са счупен нос, счупени зъби и синини по лицето.

Лазаров вече знае със сигурност името на човека, поръчал побоя над него. "Това е жена с голямо влияние в светските среди", заяви самият той в телефонен разговор с Lifestyle.bg.

Пиарът обаче е помолен от полицията да не споменава публично името на поръчителя, за да не попречи на следствието. Вече са разпитани свидетелите на инцидента, а Наско е дал информация, която доказва предположенията му, водещи към виновника.

Очаква се съвсем скоро да се повдигне конкретно обвинение към поръчителя на побоя - мистериозната жена.

Първоначално обвинението на Лазаров падаше върху конкурентката му, пиарката Нина Никол (жената на Митьо Крика). Лазаров вече е сигурен, че не тя го е пребила, но продължава да твърди:

"През лятото бях заплашван от Нина Никол. Тя ми крещеше, че ще ме пречука и ще ме сложи в инвалидна количка. Имам свидетели на разговора ми с нея. А толкова съм й помагал. Благодарение на мен тя отиде в Кан". Но явно Нина не е толкова ядосана на Лазаров, че да го посини.

Според Наско нападателката му имала зъб по друга линия. Конфликтът е личен и в скандала е замесен и трети човек.

"Ако издам името на тази жена, ще стане много лошо, защото тя е познато лице", сподели пиарът. Въпреки всичко той ще стигне докрай и иска да я види наказана за това, което е сторила.

"Аз съм помагал на много хора, лъхам позитивизъм и не мога да си представя защо ме нападат. Обичан човек съм. След инцидента получих 250 sмs-а. Непрекъснато ми се обаждат колеги и приятели, за да изразят съчувствие. Зле съм, но ще го преодолея. Това ме прави по-силен", завършва разговора ни популярният в шоубизнеса пиар.

Прочита: 4086

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.