Петък, 23 Февруари 2024

Крика емигрира в Норвегия, жена му сгафи с „Мазерати”

Печат Е-мейл
05 Май 2010

Митьо Крика и Нина НиколМитьо Крика откри, че „България тясна за неговата душа е”. Здравенякът сподели пред репортер, че сериозно е решил да емигрира в Норвегия.

Защо е избрал точно скандинавската страна Димитър Ходжев не уточни, но искрено изплака на рамото на Азис, че в България вече няма живот за него.

На звездното семейство хич не му върви напоследък, коментират светски наблюдатели. В невероятен конфуз изпадна съпругата на Митьо Нина Никол миналата седмица. Без да бъде ангажирана, тя направи серия от снимки до новия модел на „Мазерати” кабрио заедно с никому непознатата „Мисис България” Галя Недялкова. На следващия ден Никол разпратила снимките във всички медии с твърдението, че двенките са новите лица на луксозната марка автомобили. Вносителите обаче тутакси опровергаха това със светкавично писмо до медиите, което гласи: „Моля ви не публикувайте информация за „новите лица” на Maserati”! Нина Никол и Галина бяха гости на мероприятието. Те не са лица на Maserati – не са били и няма да бъдат, тъй като единствените лица на марката са нашите клиенти и собственици на автомобилите – известни светски личности като Евгени Минчев и утвърдени бизнесмени”.

Според очевидци Нина Никол и Галя Недялкова застанали на вратата и посрещали гостите във вечерни рокли, без да имат ангажимент към събитието. Бранд мениджърите няколко пъти помолили двете натрапници да се оттеглят от входа, но те веднага се връщали, докато представителите на автомобила били заети с друго.

източник: Шоу
Прочита: 3860

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.