Понеделник, 05 Юни 2023

Златото на Ванга заровено под основите на храма й

Печат Е-мейл
03 Май 2010

Леля ВангаПо време на подготовката за откриването на малката къщичка пред храма, която до месец вече ще бъде официален музей на леля Вана, хора, работещи в комплекса са се натъкнали на доста стар и пожълтял ръкопис. На който ясно е пишело, че когато това писмо бъде намерено, от земята край храма ще излязат килограми злато.

Думите били писани с писалка от мастилница – на дебела, качествена хартия.

Според някои, ръкописът е писан под диктовката от самата Ванга. Говори се, че тя е оставила килограми злато в наследство, което и до днес не е открито.

Според други, става въпрос за много по-древно съкровище. Истината обаче все още никой не я знае. Уредниците на светия комплекс вярват, че това е добро знамение. Но не скриват и притесненията си, че земята около храма на Ванга в скоро време може да стане жертва на иманярски набези...

източник: Папарак
Прочита: 4020

Коментари (1)

...
ZLATOTO E V OSINOVENOTO KUCO KU4E Val4ev
??? , 04 май 2010 05:38

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.