Четвъртък, 23 Май 2024

Лео ди Каприо с нова любов

Печат Е-мейл
22 Октомври 2009
Уитни ПортАмериканският актьор Леонардо ди Каприо, по когото въздишат милиони тийнейджърки по целия свят, очевидно е надживял раздялата с израелския топмодел Бар Рафаели и вече може да се похвали с ново завоевание на романтичния фронт, съобщава БГНЕС. За да преглътне по-безболезнено разрива с моделката, героят от “Титаник” и “Плажът” цяло лято се разхождаше по плажовете на испанския остров Ибиса с различни красавици, но след този “преходен” период изглежда е склонил глава на рамото на актрисата Уитни Порт.
Близък на двойката разказва пред сп.
“Стар”, че те се запознали преди няколко седмици на купон в Ню Йорк и още там започнали да кокетничат. Лео поискал телефона на Уитни и тя отначало не можела да повярва, че този разбивач на женски сърца е спрял погледа си точно на нея.
Тя обаче била направо стъписана, когато той й се обадил, обсипал я с комплименти и предложил среща, “за да се опознаят по-добре”. Само че срещата се оказала не само една и те продължили да се опознават.
Прочита: 2332

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.