Четвъртък, 23 Май 2024

Биячът на Катрин Вачева се развежда

Печат Е-мейл
15 Май 2012

Орлин Орлинов и СилвияСъпругата на Орлин Орлинов - провалилия се футболист, който се прочу с побоя над моделката Катрин Вачева, не издържа "сладкияживот"с него и подаде молба за развод, съобщават нейни приятелки.

Според мълвата Силвия изяла доста бой от Орлин - и като бременна, и след това. Тя се оплаквала пред свои близки, че скандалният ексфутболист й е съсипал живота и че бракът с него е била най-голямата й грешка. Споделила също, че ще иска и пълните родителски права над детето им. "Отчаяната съпруга" се обаждала и на Катрин Вачева, която го съди за побоя над нея, защото имала много да й разказва, но моделката я отрязала.

Наскоро в медиите се появи информация, че покрай делото, което Катрин води срещу него, Орлин е останал без пукната пара. "Казвам ви, че този човек е педераст и че половин София е била с него. Никой не ми повярва, вика си: „Тая сега се чуди какво да измисли".

Във фейсбук постоянно ми пишат хора, които са му били приятели, как им предлагал услугите си срещу точно 500 лв. Защото „срамна работа нямало". Очевидно той не може да се издържа по друг начин", сподели пред "ШОУ" Катрин Вачева.

източник: Шоу

Прочита: 4665

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.