Събота, 27 Юли 2024

Ники Михайлов заряза Алисия

Печат Е-мейл
30 Юни 2011

Ники Михайлов и АлисияНики Михайлов се насити на Алисия и й би шута. Тази клюка тръгна в светските среди, когато вратарят на националния отбор публикува във фейсбук свои снимки от почивката си в баровския курорт Сен Тропе, а на тях отсъстваше Алисия.

 

И макар пред свои близки чалга звездата да е обяснила, че е зад кадър, тъй като още не иска да оповести връзката си с Мамин Ники, самото й присъствие в България е показателно за разрива в отношенията й с вратаря. Във вторник, 28 юни, когато Николай Михайлов празнува с отбрана компания в Сен Тропе своя рожден ден, Алисия си бе в София и се припичаше на басейна на столичния хотел "Макси".

 

Любопитно е, че бившата любима на Валери Божинов е дала различни обяснения пред свои познати за това, че не е до Ники Михайлов за 23-ия му рожден ден. Пред своя колежка от чалга бранша Алисия казала, че била в хладни отношения с Мария Петрова и когато научила, че и мащехата на Николай ще е в Сен Тропе, отказала да пътува до Ривиерата. Пред други хора Алисия обяснила, че е почивала с Николай в курорта, но се върнала по спешност в България заради здравословен проблем на свой роднина. Според третата история, пак разказана от Алисия, синът й Валери-младши не получил разрешение от татко си Валери Божинов да излиза в чужбина. И певицата решила да остане в България заедно с детето.

 

В спортните среди пък се говори друго- че Николай Михайлов отдъхва с друга дама в баровския курорт. Придружителката на спортиста била тъмнокоса и къдрокоса с убийствени форми. Дамата не била българка, а украинка, работеща в Амстердам като моден консултант за известна марка дрехи. Михайлов и новата му изгора се запознали в Холандия преди 2-3 месеца и поддържали "свободна връзка", каквото и да означава това.

източник: Уикенд

Прочита: 7720

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.