Събота, 27 Юли 2024

Ел Макферсън: Не се страхувам да моля за помощ, това е формула за успешен бизнес

Печат Е-мейл
01 Октомври 2010

Ел МакферсънМакферсън се отказа от кариерата си на модел, за да стартира своя собствена марка през 1994 г. Нейната естествена склонност да моли останалите за съвет е била от жизнено значение за бързото разрастване на компанията, която продава календари, бельо, продукти за разкрасяване, видеоклипове с упражнения и други.

"Ако не знам как да се справя в дадена ситуация, бих се обадила на някого. Много хора намират за унизително да молят за помощ, но аз го намирам за освобождаващо", разказва 47-годишната Ел пред списание Stylist.

"Когато бях по-млада, най-объркващо за мен беше, че имах идеи, които не знаех как да приложа на практика. Едва след като напуснах модната агенция, за която работех, и започнах моя собствена, нещата се промениха", заяви Макферсън.

Красавицата от модния подиум създала Elle Macpherson Inc., тъй като не искала да бъде зависима от модната индустрия през останалата част от живота си.

Прочита: 3022

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните модели

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.