Неделя, 16 Май 2021

Посещавайте солариум само сутрин

Печат Е-мейл
29 Октомври 2011

 Жените, които посещават солариум, е най-добре да го правят сутрин, защото през останалото време от деня рискът от рак на кожата е по-висок, откриха изследователи от университета на Северна Каролина.

Изкуственият тен в солариума застрашава кожата, но ако ограничите посещенията си само в сутрешните часове, намалявате риска от рак. Учените ще направят допълнителни проучвания, за да изготвят окончателните заключения по този въпрос. Откритието на експертите се основава на факта, че ДНК молекулите имат висок процент на възстановяване сутрин. За това и утринното слънце е безопасно за човешкото здраве. Все пак това не заличава вредата, която солариумите причиняват на тялото ни, за това е много важно да преценяваме добре времето, през което се излагаме под ултравиолетова светлина.

Прочита: 1871

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ грижи за здравето

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.