Събота, 27 Юли 2024

Дами, опипват ли ви по дупето, усмихнете се!

Печат Е-мейл
17 Август 2011

 

 Дамите не трябва да се сърдят, когато опипват задните им части, и трябва да проявят по-голямо чувство за хумор, защото това е приятелски жест, твърди актьорът Джереми Айрънс в интервю пред Radio Times Magazine. 62-годишният носител на "Оскар" каза, че всяка жена, знаеща цената си, не трябва да приема враждебно подобни аванси.

"Повечето мъже са жизнени и енергични. Ако те си сложат ръката на това място, жените трябва да се справят. Това е начин на общуване. Не можем ли да бъдем и ние приятелски настроени?", заяви британският актьор.

Твърденията на Айрънс със сигурност ще вбесят феминистките, които и без това се оплакват, че дамите непрестанно попадат в ситуации на сексуален тормоз на работното място. Но разкрепостените схващания на Джереми със сигурност ще се сторят разумни на хилядите мачовци, които считат, че политическа коректност е отишла твърде далеч и е стерилизирала човешките отношения. Именно срещу нея възнегодува Айрънс в радиоинтервюто си.

"Политическата коректност отиде твърде далеч. Много от властимащите си нямат работа, така че си измислят закони, за да оправдаят службите си. Мисля, че това е цирей, който сам ще се спука!", заяви той.

Джереми Айрънс от 33 години е женен за актрисата Шинейд Кюсак, с която поддържа отворен брак. От нея актьорът има двама синове - Сам, на 32, и Макс, на 25. Джереми винаги е твърдял, че е в човешката природа хората да желаят да имат възможно най-голям брой сексуални партньори.

Прочита: 5269

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ светски новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.