Венета раздава бакшиши на японци
|
|
11 Август 2011 |
Венета Райкова разнообрази индийската кухня, с която се храни от ресторанта на мъжа си Тихомир „Тадж Махал" и се отдаде на „кулинарна оргия", включваща само японски деликатеси. Супа от водорасли, гъби шитаки, териаки и паниран сладолед бяха само част от специалитетите, на които мис „Горещо" се наслади на обилна вечеря в японски ресторант във Варна, където е на почивка.
Въпреки странния вкус на източните манджи, Венета остана доволна от менюто и награди с щедър бакшиш келнера, който се навърташе около масата с готовност да задоволи всеки каприз на водещата.
Венета сподели вечерята с мъжа си Тихомир и сина им Патрик. Брадърът с апетит омете порцията в чинията си, а звездата не откъсваше вниманието си от малкия, който явно се е метнал на нея и като истински палавник не се спира на едно място.
източник: Уикенд
|